Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Rent a car in Romania

 

Fiind o piata tanara, piata de inchirieri auto din Romania este o piata interesanta pentru orice studiu economic asupra tarilor din fostul bloc sovietic, state care in anumite servicii precum si inchirierile de masini au fost slab reprezentate sau aproape inexistente.
Specialistii de la Euromonitor subliniaza dificultatile prin care a trecut acest domeniu in perioada de recesiune economica, inchirierea de masini diind dependenta in tara noastra de turistii straini.
Celebrele microbuze pentru inchiriat au suferit probabil cea mai drastica scadere in ponderea inchirierilor auto din cauza faptului ca majoritatea firmelor romanesti au redus cheltuielile si astfel nevoia de mijloace de transport persoane, cu capacitati mari, a scazut considerabil.
Inchirierile auto din Bucuresti au avut cea mai mica scadere in acest domeniu, dar au fost si numeroase firme rent a car car e pur si simplu nu au rezistat pe piata, nu au gasit solutii si s-au inchis.
Pentru persoanele interesate de mai multe date referitoare la studii economice ale acestui site pot fi achizitionate la cerere studii aprofundate in orice domeniu, cum ar fi si domeniul rent a car, studiile fiind extrem de profesioniste si exacte, si permitand o viziune de ansamblu asupra concurentei dar si elaborarea planurilor de afaceri pe termen lung si mediu.
Succesul companiilor rent a car depinde foarte mult de relatiile pe care acestea le stabilesc cu clientii. De fapt succesul in toate afacerile depinde de abilitatea personalului de a construi relatii solide cu clientii si de a furniza informatii clare si corecte atat clientilor cat si furnizorilor.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov