Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Este rent a car o investitie pe termen lung?

 

Serviciile rent a car au avut o crestere spectaculoasa in ultimii ani si au adus aceasta parte a sectorului de servicii in atentia unui public tot mai larg.
Indiferent ca este vorba despre inchirieri in scop personal sau de serviciu, inchirierile auto sunt solutia salvatoare si la indemana oricui.
In orasele aglomerate precum Bucurestiul, cu un numar foarte mare de masini si un numar insuficient de locuri de parcare, ca serviciile rent a car pot ajuta la decongestionarea traficului din capitala.
In loc sa cumparati o masina puteti alege sa inchiriati una pe o perioada stabilita impreuna cu agentia la un pret de inchiriere pe zi ce ar putea fi redus cu pana la 80% comparativ cu cel initial.
Daca o persoana fizica inchiriaza pentru o perioada lunga o masina aceasta poate sa beneficieze in schimbul ratei lunare prestabilite in urma negocierilor, de taxe de drum, revizie, asigurare, service periodic, anvelope de sezon si chiar asistenta rutiera. In comparatie cu leasing-ul clasic inchirierea aduce numeroase avantaje si nu va limiteaza, ci va protejeaza si va intampina in toate problemele pe care le intampinati pe intreaga perioada de desfasurare a contractului.
Solutia pentru a inchiria pe termen lung o masina poate sa ia avant in anii urmatori din cauza nivelului de aglomerare care se intalneste in orase dar si datorita avantajelor bilaterale ce se obtin in urma incheierii unui contract.
Daca persoana care inchiriaza este o persoana juridica atunci inchirierea pe termen lung se numeste leasing operational si aduce in schimbul unei rate lunare acordul ca situatiile imprevizibile nu mai prezinta risc. In afara de numeroasele beneficii oferite de leasing-ul operational, atat juridice cat si contabile acest tip de inchiriere permite afacerii sa se dezvolte si sa creasca fara a se acorda atentie si administrarii unui parc auto si actelor aferente.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov