Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Rent a car pe internet

 

Companiile de inchirieri auto atrag foarte multi clienti care reusesc sa isi identifice publicul tinta in mod eficient si de aceea atingerea unui target se bazeaza pe liste adunate potrivit unor criterii complexe. In mod uzual orice companie rent a car va lua in vedere doar acele persoane care si-au aratat interesul pentru a solicita o masina ce se vrea a fi inchiriata.
In prezent firmele rent a car care se promoveaza on-line, pe internet au avantajul ca lista de persoane de contact este autoselectiva si in asa fel simpla vizita a unui site indica in mod cert clienti interesati.
Contactarea clientilor poate sa fie facuta de companii de inchirieri masini prin telefon, prin contactul pe e-mail, prin prezentare la sediu, si informatia este transmisa clientilor care solicita dorinta de a inchiria o masina.
In ceea ce priveste atractia aclientilor spre site-urile de rent a car, obiectivele firmelor este promovarea site-ului web prin diverse metode de publicitatea. Promovarea online se concentreaza pe individualizarea site-ului si pe incurajarea clientilor sa revina pe pagina web a companiei de inchirieri. Compania apeleaza la prezenta pe internet pentru a isi face cunoscuta existenta si pentru a putea stabili cat mai multe contacte.
Realizarea unei pagini web pentru o companie rent a car poate starni curiozitatea clientilor si potentialilor clienti pentru masinile care deja exista in flota sau pentru preturile pe care le ofera devenind de cele mai multe ori clienti fideli ai companiei respective.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov