Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Rent a car

 

In functie de cat timp intentionam sa petrecem la volan, se poate alege un model confortabil in asa fel incat calatoria sa fie placuta si sa nu se transforme intr-o excursie de cosmar din cauza disconfortului. Confortul la volan conteaza foarte mult si se refera la nevoile de spatiu pe langa caracteristicile ambientale, care tin de dotari de genul functiilor de redare muzicala sau audio sau de cele privitoare la climatul asigurat de aerul conditionat.
Cititi mai multe despre rent a car.
Asigurarea masinii trebuie luata in calcul si fara discutie starea tehnica a masinii trebuie verificata in pralabil uitandu-ne pe formularele de revizie periodica, conducand autoturismul pentru cateva clipe si astefl vom avea certitudinea ca aceasta este in regula si ca nu ne va face surprize neplacute in special daca avem in intentie sa o scoate pe sosele la plimbari pe distante mari.
Este iportant si modul in care masina este echipata in special in cazul in care nu suntem pe deplin famiiarizati cu transmisia modelului inchiriat. Atentia sportia trebuie sa se indepte spre tipul de combustibil cu care trebuie sa alimentam, in special daca suntem obisnuiti cu un anume tip pe care il utilizam frecvent. Cu siguranta din neatentie, obisnuinta sau graba se poate ajunge la alimentarea autovehiculului cu alt combustibil decat cel necesar in mod normal pentru buna funcionare a masinii inchiriate.
Consumul masinii inchiriate, numarul de bagaje, capacitatea masinii proportionala cu volumul celei din urma, numarul de pasageri si numarul de locuri cu care vine dotata masina, sunt factori care trebuie avuti in vedere fara a considera nicio secunda ca sunt nesemnificativi.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov