Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Sfaturi pentru inchirierea cu cardul VISA

 

Daca rezervati o masina in Europa folosind cardul VISA companiade rent a car garanteaza masina pentru dumneavoastra. Daca nu au masina rezervata cand va prezentati sa o preluati va ofera o masina asemanatoare sau superioara.
Daca deteriorati masina in perioada in care ati inchiriat-o compania trebuie sa va trimita o instiintare prin fax, posta sau mail in timp de minim 10 zile lucratoare inainte de a percepe un tarif suplimentar. In acest mod veti avea timp sa ii contactati pentru a discuta situatia.
Firma de inchirieri auto va va trimite prin posta, e-mail sau fax un exemplar cu confirmarea rezervarii si toate detaliile, inclusiv optiunile prin care puteti anula rezervarea si taxele de neprezentare.
Daca anulati rezervarea pentru a inchiria o masina, cereti codul de anulare de la compania rent a car sau de la intermediarul acesteia. Daca ati folosit o agentie de intermediere acestia au obligatia de a instiinta compania rent a car in ceea ce priveste anularea. Nu trebuie sa va ocupati personal de acest aspect.
Daca nu anulati rezervarea inainte de data mentionata in termenii companiei, aceasta poate sa perceapa pretul integral de inchiriere.
Daca firma de inchirieri auto debiteaza cardul VISA chiar daca aveti un cod de anulare, cotactati emitentul cardului pentru a storna tranzactia.
Asigurati-va ca dispuneti de un nivel adecvat de asigurare inainte de a inchiria o masina pentru ca este posibil sa fiti obligat sa platiti integral daunele aduse masinii.
In cazul in care firma de inchirieri auto debiteaza cardul VISA tranzactia va aparea si pe extrasul de cont. daca observati neconcordante contactati intai comerciantul pentru a putea rezolva problema. Banca sau emitentul cardului va vor ajuta.

 

Inchiriere auto Brasov - parcul auto:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

inchiriere auto Brasov