Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie. Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!
1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

De ce trebuie sa tineti cont cand folositi cardul la inchirieri?

 

Asigurati-va intotdeauna ca dispuneti de nivelul adecvat de asigurare inainte de a inchiria masina pentru ca s-ar putea sa fiti obligat sa platiti costul integral al daunelor aduse masinii. Aduceti copii cu detaliile de asigurare cand preluati masina.

In cazul in care compania de asigurari va debiteaza cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont. In cazul in care observati neconcordante, contactati comerciantul pentru a rezolva problema . Ar putea sa va ajute si banca sau emitentul cardului.

Daca aveti un accident cu o masina inchiriata sunati la sectia locala de politie pentru a inregistra accidentul. In caz contrar polita de asigurare poate fi anulata.

Daca returnati masina in timpul programului de lucru se poate obtine confirmarea scrisa a masinii daca solicitati acest lucru in timpul procesului de rezervare, Daca masina nu sufera daune, compania trebuie sa ofere o confirmare in acest sens pe loc. In cazul in care masina nu a suferit daune , compania trebuie sa va ofere o confirmare in acest sens pe loc.

Daca masina este returnata in afara programului de lucru normal al companiei de inchirieri auto, trebuie sa pastrati o evidenta a daunelor pe care le sufera masina. Fotografiile de foarte buna calitate va pot ajuta in cazul in care aveti nevoie de dovezi.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov