Auto Rent Romania Brasov va garanteaza cele mai bune servicii de
inchirieri autopentru orice perioada de timp aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii accesati paginile cum alegem locul predarii, cum alegem compania de inchirieri si inchirati o masina si faceti economii.

Folositi
sistemul de rezervari online si beneficiati de 10% reducere.
Cu noi ai libertatea de a descoperi Romania avand
placerea de a conduce fara griji!

1 selecteaza clasa auto 2 verifica disponibilitatea 3 rezerva
inchiriere auto brasov

Creaza o noua rezervare auto


Alege autoturismulData si Ora Inchirierii
Data Ridicarii Ora
  Selecteaza luna si ziua
Data Returnarii Ora
  Selecteaza luna si ziua


Locatia Inchirierii - Oras sau Aeroport
Continua
 Voi returna masina in alt oras.
Pentru preluarea sau predarea masinii intr-o alta locatie dacat orasul Brasovul, se plateste o extra taxa de transfer. Va rugam sa ne contactati pentru detalii.


inchiriere masinirent car brasov

Preturi inchiriere masini Brasov

Vehicle car hire Brasov ieftine

 

Daca este vara si avem nevoie de o masina pentru vacanta, de cele mai multe ori vom lasa pe ultima suta de metri organizarea. Cel mai frustrant este de obicei planificarea calatoriei, inchirierile auto si posibilitatea de a plati foarte mult daca nu sunteti atenti.

Vehicle car hire Brasov ieftin


Puteti gasi reduceri la agentiile de inchirieri mai ales daca paltiti in avans pentru masina. Sunt o multime de metode prin care puteti face economii atunci cand inchiriati o masina.
Pentru mai multe informatii accesati paginile inchirieri cu cardul VISA, cele mai bune firme rent a car si informatii utile rent a car.
Puteti gasi diverse vouchere si cupoane de reduceri pe internet pe care le puteti utiliza alegand o anumita companie de inchirieri auto.
Atunci cand faceti rezervarea, indiferent ca rezervati online sau telefonic asigurati-va ca mentionati daca aveti astfel de cupoane de reduceri.
Pentru a gasi cele mai bune oferte puteti utiliza site-uri care va ajuta sa gasiti cea mai buna oferta de pret.
Nu inchiriati in aeroport. Cel mai bine este sa puneti ceva distanta intre dumneavoastra si aeroport si sa inchiriati de la o companie din oras sau chiar de la hotelul in care stati. Chiar daca poate parea incomod sa gasiti locul in care se afla hotelul mai ales daca aveti bagaje, puteti gasi solutii alternative de deplasare.
Verificati parteneriatele dintre compania de la care cumparati biletele de avion, la care aveti cardul de credit sau asigurarea de calatorie, si firmele de inchirieri auto pentru a determina daca exista vre-o reducere pe care o puteti utiliza.

 

Masini de inchiriat Brasov -modele:

clasa compact

clasa standard

clasa minivan

masini de inchiriat brasov